BKW trupp: Jocke, Sakhi, Noak, Kalle, Hannes, Manne, Nderim, Robban, Ibbe, Zett, Green,
Avbytare : Ludde, Simon, Kenan och Jonte

Ännu en vacker sommarkväll där det spelas fotboll, inte bara EM-fotboll på TV utan nu snackar vi om Serien med det respektingivande namnet ”Nivå 2 södra syd herr Halland”.

Serien är en bilaga till div 6 södra syd (A-lag) men är tänkt för unga och gamla ska få speltid mer än i A-lagserien. Det blir stundtals blandad kompott.

I denna matchen fick vi lufta Walldias järnman Jonte Nilsson som hittills spelat drygt 800 matcher i Walldiatröjan, Jonte startar på avbytarbänken.

Vad jag förstod så innehöll hemmalaget även de en del spelare som var erfarna.

Semesterfotboll passade bra i det vackra vädret för det var vad publiken bjöds på inledningsvis.
De första 10 minuterna innehöll mycket bollinnehav Walldia men det gav inte så mycket i utbyte.

Det gav inte heller så mycket i utbyte för Manne Walldèn i Walldia som stötte ihop med en hemmalirare som visade ”var skåpet skulle stå” och Manne kände nog att det var läge att avsluta spelet för dagen så länge han var hel
, han har redan i år haft en del skador. Ludde ersatte Manne.

Walldia börjar skapa en del när vi närmar oss 15 minuter, ett inlägg som stryker ribban och ett skott strax utanför.

0-1 kommer också efter 26 minuter när Noak Bolmgren som hittar rätt assisterad av Kalle Karlsson.
Det var proppen ur för Walldia i resten av första halvlek.

0-2 Johan Green efter halvtimmen som gör sin första match för året efter skadeuppehåll, även det målet assisterade Kalle K till.

Johan Green har nu siktat in sig och och sätter även dit 0-3 2 minuter senare denna gång assisterad av Ibbe Zed.

Hemmalaget är ganska uddlösa framåt och förmår inte hota gästerna nåt nämnvärt.

Gästerna mer eller mindre ”stänger matchen” redan innan pausvilan när Green denna gång serverar Sakhi som från nära håll kan rulla in 0-4 efter 39 minuter.

Efter pausvilan släpps Jonte in som mittback, vilket han sköter med den äran . Skottorp förmår inte att hota gästerna mer efter pausdrickat och publiken bjuds fortsättningsvis också på semesterfotboll.

Walldia förtar sig inte utan kan med 2 mål till i andra halvlek bokföra ännu en seger.